En Hatavej blistala u haljini srpske kreatorke

Premijera filma “Rio 2” u Americi održana je u Majamiju. Tom prilikom En Hatavej nosila je haljinu srpske kreatorke Roksande Ilinčić.

Izvor: B92

Sreda, 26.03.2014.

19:12

Default images

En Hatavej, koja u originalnoj verziji filma pozajmljuje glas Biserki, blistala je u veseloj crveno-plavoj kombinaciji srpske modne kreatorke Roksande Ilinčić. Zabava i koncert povodom premijere bili su pokušaj da se obori Ginisov rekord za najveću samba žurku na svetu.
Priznata dizajnerka živi i radi u Londonu, a poznata je po kreiranju elegantnih dnevnih i večernjih haljina, koje nose mnoge filmske zvezde.
Pored brazilskog karnevalskog benda, svi prisutni imali su priliku da čuju i sjajnu Džanel Mone, koja je snimila tematsku pesmu "What Is Love?" za film "Rio 2". Zabavi su se pridružili Džejmi Foks i Endi Garsija, koji su ranije tog dana dobili svoju zvezdu na svečanom otvaranju „Staze slavnih“ u Majamiju.
Film je sinhronizovan na srpski jezik, a glasove u sinhronizaciji pozajmljuju naši poznati glumci: Dragan Mićanović, Ana Sofrenović, Srđan Timarov, Bojan Žirović. Takođe, u sinhronizaciji su učestvovali i specijalni gosti kao što su Savo Milošević i Ajs Nigrutin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: