Ovo je sigurno najneobičnije venčanje u svetu poznatih

Solanž Nouls, sestra poznate pevačice Bijonse juče se udala za Alana Fergusona, a na pomalo neobičnom venčanju našao se i Džej Zi.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.11.2014.

09:36

Default images

Mlada pevačica Solanž Nouls udala se u Nju Orleansu za svog dugogodišnjeg dečka Alana Fegusona. Osim njenog desetogodišnjeg sina iz prvog braka Huelza, najveća podrška na venčanju bili su joj mama Tina, sestra Bijonse, ali i zet Džej Zi.

Ein von Beyoncé (@beyonce) gepostetes Foto am

Suprug dvadesetosmogodišnje Solanž je muzički producent, a zanimljivo je da su svi gosti na venčanju bili odeveni u belo.

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

Solanž je nosila beli kombinezon, a očevici kažu da je sve vreme bila grlila svog zeta Džej Zija čime su pokazali da su odavno izgladili odnose nakon incidenta u liftu.

Une photo publiée par Beyoncé (@beyonce) le

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: