Džesika Bil i Džastin Timberlejk čekaju bebu?

Kako pišu neki strani mediji glumica Džesika Bil bi mogla biti u drugom stanju sudeći prema njenom nedavnom pojavljivanju u kupovini kada su je fotografi uslikali.

Izvor: B92

Petak, 24.10.2014.

12:33

Default images

Glumica, koja je udata za pevača Džastina Timberlejka, uslikana je u Los Anđelesu dok je bila u kupovini. Naime, Džesika je nosila veliki šal iako je napolju bilo preko 27 stepeni.

Kako strani mediji navode, glumici se nazirao stomak koji je šalom pokušavala da prikrije po veoma toplom danu u Los Anđelesu.

Mediji su već nekoliko puta izvlačili razne zaključke zašto Džastin i Džesika još uvek nemaju decu, a pre nekoliko dana su proslavili dve godine braka. Jako retko objavljuju zajedničke slike na društvenim mrežama pa su time dodatno podstakli sumnje da nešto nije u redu u njihovom braku.

Ipak, skorašnjom, a ujedno i prvom zajedničkom fotografijom koju je okačio Timberlejk na društvenim mrežama, stao je na put spekulacijama da u njihovom odnosu nedostaje ljubavi. Oni su jedan od retkih parova koji svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: