Prva fotografija sa suprugom, a u braku su dve godine

Poznati pevač Džastin Timberlejk prvi put je na svoje društvene mreže postavio sliku sa svojom suprugom, glumicom Džesikom Bil...

Izvor: B92

Sreda, 15.10.2014.

19:40

Default images

Iako ovaj poznati par nema običaj da svoje privatne fotografije postavlja na društvene mreže, mnogi su kometarisali kako je neobično jer poznati pevač, koji je aktivan na društvenim mrežama, nikada nije postavio fotografiju sa svojom prelepom suprugom.

Međutim, samo šest dana pred proslavu dvogodišnjice braka, Džastin je postavio njihovu zajedničku fotografiju kako sede na klupi i posmatraju prirodu na Novom Zelandu.

Džastin i Džesika venčali su se u oktobru 2012. godine, a kada je gostovala u emisiji kod Elen Dedženeris lepa glumica je rekla kako je najbolja stvar u vezi njenog braka to što frontmena grupe "N Sync“ može da nazove svojim suprugom.
Chargement

"Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in a while, you could miss it." --Ferris

Afficher sur Instagram

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: