Retka prilika: Pogledajte fotografije poznate holivudske porodice

Iako svoju decu ne vole da eksponiraju, niti ih javno pokazuju, glumački par Brajan Ostin Grin i Megan Foks konačno su pokazali svoje sinove.

Izvor: B92

Utorak, 30.09.2014.

18:21

Default images

Glumac Brajan Ostin Grin pridružio se društvenoj mreži Instagram i odmah pokazao svojim obožavaocima koliko je ponosan otac.

Brajan je na svoj profil postavio nekoliko porodičnih fotografija sa svojom suprugom, glumicom Megan Foks i sinovima Noom i Bodijem.

Pored njih glumac je postavio fotografiju svog dvanaestogodišnjeg sina Kasijusa kojeg je dobio s glumicom Vanesom Marsil.

Ove porodične fotografije naišle su na oduševljenje njihovih fanova za koje je ovo retka prilika da vide njihove private fotografije s decom. * * *

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: