Dok neke žene povećavaju grudi, ona je morala da ih smanji

Britanski model Kesi Bečelor imala je nesvakidašnji problem. Naime, uvek je bila nesigurna zbog svojih velikih grudi pa je odlučila da ih smanji.

Izvor: B92

Sreda, 27.08.2014.

12:51

Default images

Kesi nije volela konstantnu pažnju koju je dobijala zbog svojih velikih grudi pa je odlučila da poseti lekara i reši svoj problem.

Sada je svoje pratioce na Tviteru obavestila da je smanjila grudi za tri broja. Međutim, Kesi i dalje ima bujne grudi petice. Kesi je iskoristila priliku da se zahvali svom hirurgu zbog kog je sada napokon srećna.

Inače manekenka je oduvek govorila da joj je veličina njenih grudi uvek ulivala veliku nesigurnost. Kesi je zatim okačila svoju fotografiju na kojoj pokazuje svoj novi izgled.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: