Verili se Novak i Jelena: "Presrećni smo!"

Najbolji teniser na svetu Novak Đoković i njegova lepša polovina Jelena Ristić verili su se u Monte Karlu pre dva dana...

Izvor: Novosti, Super žena

Sreda, 25.09.2013.

14:10

Default images

Kako navode Novosti, Novak i Jelena verili su se pre dva dana u Monte Karlu i tako su osmogodišnju vezu podigli na sledeći nivo. Ovu vest potvrdio je i Novak na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

“Od sada ću Jelenu da svima predstavljam kao moju verenicu i buduću zenu… hehe, počinje navikavanje… Slatke muke… Presrećni smo!”
Još nije poznato kada bi Novak i Jelena mogli da se venčaju budući da su veoma zatvoreni kada je u pitanju njihova intima. Ipak, spekuliše se da bi venčanje moglo da se održi pred kraj naredne godine zbog brojnih obaveza Đokovića i izazova pred kojima se nalazi u belom sportu. Tek, ovakav epilog se i očekivao, s obzirom na veliku ljubav ovo dvoje mladih ljudi, ali i na njihove skorašnje izjave u medijima. Jelena je, tako, nedavno pominjala kako je pažljivo gledala slike venčanica u raznim časopisima.

“Pričali smo o venčanju, što je prirodno i normalno. Naša osećanja vode ka tome, a jednog dana, kada budemo imali dece, ona će naslediti odlične gene sa obe strane, jer se i moja majka profesionalno bavila rukometom”, rekla je tada, između ostalog, Ristićeva.

Novak je prethodno priznao da uveliko razmišlja o venčanju, a često je govorio i o tome koliko je velika njegova ljubav prema Jeleni.

“Zajedno smo osam godina i planiramo zajedničku budućnost, zato što se zaista mnogo volimo. Jedno drugom pružamo emotivnu stabilnost, koja nam pomaže u našim karijerama. Jelena je moja najveća podrška, ona je ljubav mog života. Sposobna je, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost. Upravo je to ono što nas čini srećnim u ljubavi”, pričao je Nole.
Inače, Novak i Jelena su se upoznali pre osam godina, tokom školskih dana, kada je Ristićeva išla u Sportsku gimnaziju u Beogradu. Kada je završila prestižni fakultet Bokoni u Milanu, par se preselio u njihov zajednički dom u Monte Karlu, od kada su praktično nerazdvojni.

Čestitamo!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

8 h

Podeli: