Sreda, 12.02.2014.

12:32

Pokojna sestra uputila teške optužbe Džuliji Roberts

Nakon što je mlađu polusestru slavne glumice Džulije Roberts, Nensi Mouts, njen verenik pronašao mrtvu u kadi punoj vode, u stranim medijima je objavljeno da je Nensi ostavila oproštajno pismo na pet stranica i da je u danima pre smrti u postovima na Tviteru delovala emotivno nestabilno.

Izvor: hot

Default images

Preminula polusestra oskarovke Džulije Roberts ostavila je oproštajno pismo u kojem, između ostalog, piše o mučnom odnosu sa slavnom glumicom. Ove podatke otkrio je neimenovani izvor za “Dejli njuz”.

“Definitivno je reč o samoubistvu. Ostavila je oproštajno pismo na pet strana”, otkrio je izvor. “Na tri stranice je pisala o tome kako ju je njena sestra navela na ovo. Jednu stranicu je posvetila mami, pišući o tome koliko je voli i na jednoj strani se obraćala svom vereniku Džonu Dilbeku”, tvrdi izvor.

Džon je pronašao Nensi (37) mrtvu u kadi punoj vode u njihovoj kući u Los Anđelesu. Strani mediji pišu da je verovatno bila mrtva oko 12 sati pre nego što je pronađeno njeno telo.

“Izgledalo je kao predoziranje tabletama”, dodao je izvor.

Nensi je bila ćerka Beti Lou, majke Džulije Roberts, i njenog očuha Majkl Moutsa.

Nensi i Džulija nisu bile u dobrim odnosima od leta prošle godine, nakon što je Nensi dala intervju u kom je optužila svoju slavnu polusestru da joj zabranjuje da viđa bolesnu majku.

Da je u danima pre smrti Nensi bila emotivno nestabilna moglo se videti i po njenim postovima koje je objavljivala na Tviteru.

“I tako, moja sestra mi je rekla da joj uz sve prijatelje i obožavatelje ne treba još ljubavi. Samo da svi znate, 'Ljubimica Amerike' je kučka', objavila je Nensi 20. januara.

“Da li želite da budete obožavatelj nekoga tako okrutnog? Čak i nije tako dobra glumica”, još je napisala.

“Moja porodica me je napustila”, napisala je 22. januara.

Ovi postovi su u ponedeljak bili vidljivi, ali su već u utorak nestali sa Tvitera.

Nensi, koja je ove godine planirala da se uda za svog verenika, dugo se borila sa činjenicom da živi u senci svoje slavne polusestre.

U jednom intervjuu je izjavila kako ju je Džulija zbog viška kilograma kritikovala dok je bila tinejdžerka. “Dok sam išla u srednju školu, a ona je bila odrasla, davala mi je do znanja da definitivno imam previše kilograma”, rekla je tada. “Zbog toga sam se osećala povređeno i tužno”, dodala je.

Oskarovka je u ponedeljak otkazala javna pojavljivanja, uključujući i učestvovanje u šou programu Džimija Kimela. “S dubokom tugom porodica Nensi Mouts potvrđuje da je pronađena mrtva od, kako se čini, posledica predoziranja. Porodica je u šoku”, stoji u službenom obraćanju.

Izvor: hot

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: