Novi zvuci Evrope

Evropske muzičke nagrade (EMA) će od ove godine biti dodeljivane i u novoj kategoriji "Novi zvuci Evrope".

Info

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.06.2007.

18:12

Default images

"MTV Networks International i jedan od vodećih svetskih proizvođača telekomunikacione opreme Soni Erikson danas su objavili zajedničku saradnju na projektu Evropskih muzičkih nagrada", navodi se u saopštenju televizije MTV Adria,

Saradnja će obuhvatiti 18 evropskih država i regija i Japan.

Predstavnika balkanskog regiona biraće gledaoci između bendova, koji bi trebao da budu "mlađi, afirmisani, i da sa sobom nose određenu
svežinu", a koje će predložiti MTV Adria.

Odabrane grupe, čija imena će biti poznata u naredne dve nedelje, iz BiH, Makedonije, Slovenije, Srbije i Crne Gore, nastupiće na zajedničkom koncertu u Zagrebu sredinom septembra.

Bend koji dobije najviše glasova preko interneta i sms poruka u narednih nekoliko nedelja predstavljaće balkanski region u sledećem krugu glasanja, kada će gledaoci svih 18 regiona odlučiti koje tri grupe idu u Minhen 1. novembra, na samu dodelu nagrada.

Pobednički bend u kategoriji "Novi zvuci Evrope" će nastupiti na završnici dodela EMA, navodi se u saopštenju MTV Adria.

Nova kategorija EMA nagrada "Novi zvuci Evrope" nudi muzičarima i bendovima mogućnost da se predstave, ne samo u Evropi, već i svetu, a istovremeno im omogućava i promocijsku podršku, koja inače pripada samo najvećim zvezdama, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: