Nova vest
Zimski sportovi

Sreda, 02.02.2011.

21:51

Težak pad Lindzi Von na treningu

Aktuelna osvajačica Svetskog kupa Amerikanka Lindzi Von doživela je težak pad tokom treninga veleslaloma u austrijskom Hinterajtu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Vonova je, uprkos tome što je pri padu jako udarila glavu, izbegla teže povrede, ali bi zbog toga mogla da propusti trke koje će predstojećeg vikenda biti održane u nemačkom Aber-Cviselu.

Udarila sam jako glavom, ali sam odmah otišla u bolnicu na skeniranja, koja su pokazala da nemam težih povreda”, rekla je Vonova, “Sigurno će me mnogo boleti sutra, ali bi sve trebalo da bude u redu za nekoliko dana. Videću kako ću se osećati pa ću tako odrediti kako stvari stoje za predstojeće trke”, rekla je Vonova.

Zbog pada Vonova bi mogla da propusti slalom i veleslalom u Aber-Cviselu, poslednje trke Svetskog kupa pred Svetsko prvenstvo u Garmiš-Partenkirhenu od 8. do 20. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

33 d

U fokusu

Vidi sve