Nova vest
Zimski sportovi

Sreda, 26.01.2011.

15:43

Grugerov oporavak teče po planu

Doktori u Univerzitetskoj klinici u Insbruku rekli su da pokušaji buđenja austrijskog skijaša Hansa Grugera iz kome idu prema planu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

“Faza buđenja, započeta u utorak, za sada teče onako kako smo planirali”, kaže se u saopštenju.

“Stanje pacijenta je i dalje stabilno. Reakcije njegovog tela na prvo smanjenje doze lekova su zadovoljavajuće”, dodali su lekari austrijskog skijaša.

U saopštenju se ne navodi kada doktori očekuju da bi Gruger mogao da se probudi iz stanja veštački izazvane kome, u kom se nalazi od prošlog četvrtka. Austrijski skijaš je pre skoro nedelju dana tokom treninga u Kicbilu doživeo težak pad, posle kog mu je izvršena operacija na mozgu. Gruger je u padu doživeo i prelome nekoliko rebara, kao i povredu pluća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

56 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu