Nova vest
Fudbal 3

21.5.2024.

23:03

"Bravo za FSS, bravo za državu zbog stadiona, bilo je evropski i svetski"

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević neposredno nakon pobede nad Vojvodinom u Loznici i osvajanja Kupa izneo je impresije o pobedi, utakmici, stadionu...

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Crvena zvezda je slavila rezultatom 2:1 i osvojila četvrti uzastopni Kup pehar, 28. u istoriji kluba i četvrtu uzastopnu "duplu krunu".

Trener Beograđana je rekao da je pobeda došla kao proizvod timskog rada, kako njegovih saradnika u stručnom štabu, tako i igrača na terenu koji su ispunili sve zahteve iz svlačionice.

"Igrali smo protiv Vojvodine, odličnog tima, i moram odmah da pohvalim moj stručni štab na fenomenalnom skautingu. Znali smo kako će da igraju, znamo te neke njihove mehanizme i dosta smo ih dobro odradili. Mi nismo realizovali te naše šanse, vrtele su nam se tada u glavi utakmice sa Partizanom... Znate kako je kada protiv dobrog protivnika promašite toliki broj šansi... Videli ste, bilo je i sa naše i sa njihove strane dosta grešaka koje se ne bi dešavale u prvenstvenim mečvima. bio je veliki ulog za nas, dupla kruna, za njih isto bolja pozicija u Evropi. Značaj utakmice nas je malo sputao, ali kontrolisali smo meč, imali smo i te golove koje je VAR poništio... Sve u svemu, bili smo bolji i zasluženo pobedili", bili su prvi utisci trenera Zvezde.


Čestitao je Vojvodini i pohvalio kolgu sa druge strane Božidara Bandovića.

"Vojvodina je dobra ekipa, dobro vođena sa kolegom Bandovićem kome četitam i drago mi je da je produžio ugovor i što će imati kontinuitet. Očekujem još bolju Vojvodinu naredne sezone. Hvala i navijačima, hvala divnom stadionu. Dosta vremena sam proveo napolju i mogu da kažem da je ovo zaista prestižan stadion. Znao sam da je lepo, ali tek kada sam došao ovde i video sve ovo, utisak je još jači... Moram stvarno da kažem, sad to neka tumači ko kako hoće, ali ja sam sportista - ovo je  stvarno jedno zdanje koje je trebalo našem fudbalu. Bravo za FSS i bravo za državu. U svakom slučaju nadam se da je Loznica dobila prelepo zdanje, nadam se da će ovaj grad i ovaj kraj a psoećuju i naši sugrađani iz Republike Srpske, da dolaze ovde i da gledaju sueprligaški fudbal. Sve je bilo na evropskom i svetskom nivou".

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu