Nova vest
Tenis

Subota, 04.07.2015.

12:25

Ludilo Rodžerovog treninga (FOTO)

Kapije Vimbldona otvorene su za posetioce u 10.30 i iste sekunde delovalo je kao da je pukla brana koja je držala nabujalu reku.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Foto: B92/Saša Ozmo

Usledio je stampedo ljudi, trčanje i vriska, a sve opomene i grdnje zvaničnika turnira bile su uzaludne.

“Nikada ovako nešto nisam videla – na fudbalu ili ragbiju možda, ali ovde ne“, komentarisale su dve devojke opštu jurnjavu.

Veliki deo navijača ustremio se na teren broj tri, na kojem se Rodžer Federer zagrevao pred meč sa Semjuelom Grotom.

“O, Bože, legenda!“, uzviknuo je plavokosi momak metar udaljen od mene, “Znaš ono kada biraš između Rafe i Rodžera – uvek sam više voleo Rodžera, njegova fotka mi stoji na pozadini na ajpedu“, objasnio mi je.

Federer ni najmanjim pokretom nije pokazao da je primetio naglo punjenje tribina i buku, već je nastavio sa treningom – nije upirao, lagano prebacivanje sa osnovne linije i tek pokoja žustrija lopta.

Rodžer je uglavnom tih, ponekad prozobori koju sa timom, a onda je usledilo vežbanje voleja i servisa.

Svi pilje u njega kao omađijani i nadaju se možda nekom autogramu na kraju treninga. Počeo je da se pakuje, usledile su ovacije i vrlo glasni aplauzi, a Rodžer je dva puta podigao ruku kako bi otpozdravio navijačima.

Nije potpisivao autograme i očas posla bio je van stadiona u pratnji obezbeđenja. Neki od upornijih nadali su se da će možda stati i potpisati koji autogram na kratkom putu, nekih pet-šest metara, od terena do zone zabranjene za navijače, ali ništa od toga, meč je vrlo blizu (13 sati po lokalnom vremenu).

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Saša Ozmo (ozmo_sasa)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve