Omić: Idemo u Crnu Goru da se borimo do kraja

Centar Crvene zvezde Alen Omić, junak pobede nad Budućnosti za 1:1 u finalu ABA lige, rekao je da je optimista da će crveno-beli preokrenuti rezultat u seriji.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 11.04.2018.

19:35

Omić: Idemo u Crnu Goru da se borimo do kraja
StarSport

Slovenački košarkaš je sa 15 poena i 10 skokova bio nazaslužniji za trijumf nad timom iz Podgorice 69:59 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

"Ne smemo da razmišljamo o onome što je bilo u prvoj i drugoj utakmici, ili čak o tri poraza u nizu od Budućnosti, već samo o onome što sledi. Treba misliti pozitivno, bio sam uveren da dobijamo drugi meč", rekao je Omić posle meča.

Kao veliku prednost označio je to što se u ekipu za gostovanja u Podgorici vraća oporavljeni Pero Antić.

Omić je dodao da je raspoloženje u ekipi malo bolje zbog izjednačenja, ali da što pre mora da se zaboravi taj trijumf.

"Znamo šta smo uradili u ponedeljak. Idemo u Crnu Goru da se borimo do kraja. Moramo da se isključimo i skoncentrišemo na nas".

Omić je još jednom doživeo ovacije publike zbog odlične igre i zalaganja, pa ne krije da mu je drago zbog toga.

"Otkad sam došao u Zvezdu znao sam da ima najbolje navijače u Evropu. Mnogo nam je lakše kad su oni tu, navijači su šesti naš igrač. Lepo je čuti skandiranje tvog imena", zaključio je Omić.

Treća utakmica serije izmedju Budućnosti i Crvene zvezde igra se u petak od 20 sati u hali "Morača".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: