Bogdan i Kingsi srušili šampiona u njegovom domu

Košarkaši Sakramenta savladali si posle neizvesne završnice Golden Stejt Voriorse rezultatom 98:93.

Izvor: B92

Subota, 17.03.2018.

08:12

Bogdan i Kingsi srušili šampiona u njegovom domu
Photo by Ethan Miller/Getty Images)

Aktuelni šampioni bili su oslabljeni neigranjem Kevina Durenta, Stefa Karija i Kleja Tomspona,a ovo je bio njihov treći poraz u poslednja četiri meča.

Voriorsi su startovali odlično i imali sedam poena prednosti posle prve deonice, ali su Kingsi serijom od 13:0 sredinom drugog kvartala preokrenuli i došli do vođstva.

Mđutim, u nastavku meča ekipa Golden Stejta je ponovo preuzela inicijativu, ali su igrači Sakramenta u završnici meča serijom od 6:0 ponovo došli do prednosti.

Viđena je velika drama u poslednjim tenucima meča, Grin je na drugoj strani izjednačio za 93:93, da bi Hild bio polovičan sa penala. Voriorsi nisu iskorstili poslednji napada, Grin je promašio ceo koš i Kingsi su slavili u domu 'Ratnika'.
Foto/nba
Najbolji u pobedničkom timu bio je Hild sa 22 poena, uz sedam skokova i asistencija, Lebisije je ubacio 15, uz pet skokova.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović, za 24 minuta, ubacio je 11 poena (3/10 iz igre, 3/6 za tri), uz pet skokova, tri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Kod Voriorsa, Kvin Kuk je meč završio sa 25 poena, 16 je ubacio Jang.

Voriorsi su drugi na Zapadu sa skorom 52-17, dok je Sakramento 12. sa 23-47.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

92 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: