Milunović: Svaka čast momcima, zaslužuju Evropu

Odbrambeni igrač BATE Borisova Nemanja Milunović kaže da posle svega viđenog u četvrtak uveče na 'Marakani' i jedna i druga ekipa mogu da budu zadovoljne.

Izvor: MLJ

Petak, 15.09.2017.

11:08

Milunović: Svaka čast momcima, zaslužuju Evropu
B92 / MLJ

Zvezda i BATE Borisov odigrali su nerešeno u prvom kolu Lige Evrope 1:1 na stadionu Crvene zvezde.

"Nije slučajno posle deset godina što se nalaze u Evropi. Pokazali su da su tim da svi dišu kao jedan, svaka čast momcima, svi zaslužuju tu Evropu i prijatno sam iznenađen. Mada smo znali, pripremali smo utakmicu i znali smo kvalitete Zvezde", kaže Milunović za B92.net.

Mada je bod verovatno realan rezultat iako je Zvezda delovala bolje u drugom poluvremenu, Milunović podseća da je i BATE imao ozbiljnih prilika.

"Možemo da budemo zadovoljni i mi i oni bodom, ali moje mišljenje dve prečke i šansa ona čista glavom što sam imao... dobro i oni su imali Srnićevu šansu pa da kažemo da je 1:1 ok", kaže Milunović.

Protiv BATE Borisova Boaći nije mnogo igrao licem okrenut golu što su situacije iz kojih postiže mnogo golova za Zvezdu.

"Videlo se da Kanga i Boaći prave razliku pa sam imao posla. Nismo Boaćiju davali mnogo prostora da beži iza leđa što je njegova osnovna igra, samo gleda Kangu kad se Kanga okrene odmah ide pas iza leđa. Dobro smo odigrali u odbrani. Imao je tamo dva momenta u prvom poluvremenu", dodaje defanzivac beloruske ekipe.

"Mi smo odigrali više taktički, čekali smo svoje momente na kontranapade", kaže Milunović koji dodaje da će pred svojim navijačima BATE igrati ofanzivnije.

Stadion "Rajko Mitić" nije bio pun, ali onih 40.284 ljudi koji su došli Milunović je pohvalio jer su se tokom čitavog meča maksimalno trudili da otežaju posao fudbalerima gostiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: