Rim: Kirjos se povukao, Novaku lakši put

Nik Kirjos povukao se sa Mastersa u Rimu zbog povrede kuka.

Izvor:

Utorak, 16.05.2017.

14:04

Rim: Kirjos se povukao, Novaku lakši put
Getty Images

Prvi reket Australije, koji se nalazio u istoj polovini žreba kao i naš Novak Đoković, trebalo je da igra u prvoj rundi protiv Roberta Bautiste Aguta, a na njegovo mesto upao je 'srećni gubitnik' Aleksandr Dolgopolov.

Novak i Nik su se do sada sastajali dva put, u oba navrata ove godine, a Kirjos je bio bolji najpre u Akapulku (7:6(9), 7:5), pa u Indijan Velsu (6:4, 7:6(3)).

Kirjos je prethodno na Mastersu u Madridu zabeležio dva trijumfa, pre nego što ga je eliminisao kasniji šampion Rafael Nadal, ali se već u prvom susretu protiv Markosa Bagdatisa požalio na bol u kuku.

Takođe, postoji mogućnost i da ne bude spreman za drugi Grend Slem sezone Roland Garos, koji je na programu od 28. do 11. juna.

S druge strane, Đoković započinje odbranu finala na 'Foro Italiku' oko 15.00 duelom sa Aljožom Bedeneom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: