Bjeković traži ostavke: Zna se kako su došli

Nenad Bjeković, koji je prošle godine bio kandidat za predsednika Partizana, traži ostavke aktuelnog rukovodstva zbog suspenzije UEFA.

Izvor: B92, Veèernje novosti

Četvrtak, 12.01.2017.

09:30

Bjeković traži ostavke: Zna se kako su došli
Foto: StarSport

UEFA je kaznila Partizan jednom sezonom neigranja u evropskim takmičenjima zbog 2,5 miliona evra dugovanja.

Crno-beli su saopštili da će igrati u Evropi jer će uz pomoć države isplatiti oko 360.000 evra do kraja januara, što je navodno uslov da UEFA ukine suspenziju, iako se to nigde ne pominje u izveštaju iz Niona.

"Ne želim da na nesreći Partizana i lošoj vest koja je stigla iz Švajcarske skupljam bilo kakve poene, ali je više nego jasno da za ovu tragediju odgovornost snosi aktuelna uprava. Zna se vrlo dobro kako je ta ista uprava došla na vlast i kako vodi klub. Ako je među njima ostalo bar imalo morala, odmah bi svi tamo kolektivno trebalo da podnesu ostavke. Svi pravi partizanovci vrlo dobro znaju šta ovo znači za klub i za tim i više je nego jasno ko bi trebalo da snosi najveće posledice za ovo što nas je sve neprijatno iznenadilo", rekao je Bjeković za Večernje novosti.

Njegov protivkandidat sa izborne Skupštine u aprilu 2016 Ivan Ćurković, "nije u toku" sa aktuelnom temom.

"Ne znam kada su dugovi napravljeni, kome se i šta duguje. Ljudi koji trenutno vode Partizan sigurno imaju konkretnije podatke i pravi odgovor na aktuelnu temu", rekao je bivši predsednik kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

4 h

Podeli: