Benites: Ma kakvi premijerligaši, ne damo Mitra

Menadžer Njukasla Rafael Benites upozorio je potencijalne kupce iz Premijer lige da nema nameru da se odrekne srpskog fudbalera Aleksandra Mitrovića.

Izvor: ÐN

Petak, 30.12.2016.

11:33

Benites: Ma kakvi premijerligaši, ne damo Mitra
Photo by Ian MacNicol/Getty Images

Mitrović je, uprkos tome što nije standardan među ’Svrakama’, na ceni klubova iz elitnog ranga engleskog fudbala jer ga žele Kristal Palas, Midlsbro i Svonsi.

"Pričao sam sa Mitrovićem, razume trenutnu situaciju i sve je u redu. Zna da Gejl postiže golove i teško je da ga izbaci iz postave. Već sam govorio, ne razmišljam da prodam nijednog igrača, pa ni Mitrovića. Ipak, nikad se ne zna, ali u ovom momentu nismo raspoloženi za odlaske", rekao je Benites za "The Shields Gazette".

Mitrović je ove sezone u senci prvog strelca Čempionšipa Dvajta Gejla (17 golova), ali je i pored toga stigao da postigne ukupno pet golova u ligi i FA kupu.

On je u leto 2015. godine stigao na Sent Džejms Park iz Anderlehta za 18 miliona evra, a otprilike isti iznos su sada spremni da plate zainteresovani klubovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

16 h

Podeli: