Milojević: Desetkovani u Avelinu

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da će njegovom timu biti dodatno otežan posao protiv Avelina u Ligi šampiona zbog povrede nekolicine košarkaša

Izvor: B92

Utorak, 06.12.2016.

23:25

Milojević: Desetkovani u Avelinu

Mega u meč osmog kola Grupe D ulazi sa dve pobede i pet poraza, dok Avelino ima pet pobeda. Mitrovčani iz Italije putuju direktno u Skoplje na utakmicu protiv MZT-a u ABA ligi.

"Očekuje nas veoma težak meč jer je Avelino jedna od najboljih ekipa u našoj grupi. Imamo mnogo problema sa povredama u ekipi, zbog čega meč u Italiji neće igrati Rade Zagorac, Ognjen Jaramaz, Alfa Kaba i Jovan Novak. U kakvom god sastavu da se suprotstavimo, nadam se da ćemo odigrati jedan kvalitetan meč protiv Avelina", rekao je Milojević.

Krilni centar Mega Leksa Vlatko Čančar takodje je rekao da očekuje tešku utakmicu.

"Očekuje nas teška utakmica na gostovanju u Italiji. Avelino je vrlo kvalitetna i iskusna ekipa, što je pokazala i svojim igrama u Ligi šampiona i italijanskom šampionatu. Pobedili su nas u prvom meču u Sremskoj Mitrovici. Sada će svakako biti još teže zbog svih problema sa povredama koje imamo, ali nas to neće sprečiti da damo sve od sebe u ovoj utakmici", rekao je Čančar.

Utakmica se igra u sredu od 20.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: