"Biće čudno protiv moje Zvezde“

Trener Albe Saša Obradović rekao je da će mu biti čudno da prvi put vodi neku ekipu protiv ’svoje’ Crvene zvezde.

Izvor: B92

Sreda, 28.01.2015.

23:30

Default images

Zvezda u četvrtak od 20.45h dočekuje berlinski tim u duelu 5. kola Top16 faze u Evroligi.

Obradović, koji će u četvrtak proslaviti i 46. rođendan protiv kluba u kojem je odrastao, istakao je da mu je drago štose Zvezda diže u proteklih nekoliko godina.

„Ja i danas, kad god mogu, navijam i bodrim Crvenu zvezdu. Drago mi je što je klub u kojem sam odrastao sada mnogo bolji nego što je bio prethodnih godina. Biće čudno iskustvo za mene u četvrtak, jer ću prvi put biti trener protiv ’mog’ kluba. To je jdna stvar, a druga je da bi pobeda mnogo značila i jednima i drugima. Igraćemo protiv sjajne kombinacije talenta, visine i atleticizma, igraćemo u hali Pionir, a ne u Kombank areni, što dodatno otežava posao mojim igračima jer nikada nisu igrali u takvoj atmosferi“, rekao je Obradović.

Alba je u prve četiri utakmice ostvarila dve pobede, dok je Zvezda još bez trijumfa u drugoj fazi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

101 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: