Dante: Levandovski najbolji napadač

Defanzivac Bajern Minhena Dante smatra da je fudbaler Borusije iz Dortmunda Robert Levandovski najbolji napadač na svetu.

Izvor: SK

Četvrtak, 23.05.2013.

15:04

Default images

‘Bavarci’ u subotu igraju finale Lige šampiona sa Borusijom, dobili su dva od četiri međusobna duela uz dva remija ove sezone, ali Dante ne želi da potceni ‘milionere’.

“Levandovski je trenutno najbolji napadač na svetu i neće biti lako igrati protiv njega. Ipak, možemo da se izborimo sa njim ako budemo kompaktni i fokusirani”, rekao je Dante.

“Takođe, Borusiju ne čini samo Levandovski. Imaju sjajan tim, veoma borben, bez obzira da li igraju na posed ili napadaju iz kontri, veoma su brzi i opasni. Stvarno su zaslužili prolaz u finale”, dodao je Brazilac.

‘Nemačko’ finale Lige šampiona igra se u subotu na londonskom “Vembliju” od 20:45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

8 h

Podeli: