Tito: Mesi nije mogao da pomogne

Trener Barselone Tito Vilanova izjavio je da Lionel Mesi nije zbog povrede ostao na klupi u revanšu protiv Bajerna, već je smatrao da ne može da pomogne.

Izvor: AK

Četvrtak, 02.05.2013.

17:25

Default images

Barselona je i u drugom meču polufinala Lige šampiona ubedljivo poražena, pa je Bajern ukupnim rezultatom 7:0 izborio put za Vembli.

"Mesi nije imao problema protiv Bilbaa u subotu, ali se čudno osećao u poslednjem minutu meča na San Mamesu. Nije povređen, ali je osetio da bi mogao da se povredi", rekao je Vilanova.

"U sredu je trenira, kao i u četvrtak, ali se nije osećao dobro. On je eksplozivan igrač i može da pukne. Možda nije mogao da pomogne timu", istakao je trener Barselone.

Vilanova je istakao da je debakl u Minhenu slomio njegov tim.

"Izgubiti, to može da prođe, ali izgubiti 3:0 kod kuće i ukupno 7:0, to nije ono što smo očekivali. Da smo bili 100 odsto spremni bilo bi drugačije. Verujem da nas je prvi meč slomio. Ne želim da podsećam kako su nam davali golove", ponovo je Vilanova podsetio na greške sudija i dva pogotka Bajerna iz nedozvoljenih pozicija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

17 h

Podeli: