Novak: Delpo je fantastičan teniser

Novak Đoković izjavio je da će morati da igra najbolje što ume ako želi da savlada Huana Martina del Potra u polufinalu turnira iz Serije 500 u Dubaiju.

Izvor: SO

Četvrtak, 28.02.2013.

18:50

Default images

"Del Potro je fantastičan teniser, veoma je snažan i ima vrhunski servis. Voli ovaj teren, igra veoma agresivno i zato ću morati da da budem na svom maksimumu ukoliko želim da prođem u finale“, rekao je Đoković posle ubedljive pobede nad Sepijem (6:0, 6:3).

Del Potro, koji je Novaka savladao na Olimpijskim igrama u Londonu, smatra da ima šansu za plasman u finale.

"Spreman sam, ove nedelje mi forhend i servis sjajno funkcionišu, tako da verujem da je velika šansa preda mnom“, kaže Argentinac pred meč koji je na programu u petak od 14 sati.

Huan Martin del Potro u četvrtfinalu je pobedio Brandsa sa 6:4, 6:2, a ranije ove nedelje žalio se na probleme sa ručnim zglobom, zbog kojih je propustio veći deo 2010. godine. U međusobnim mečevima Novak vodi sa 7-2, a dobio je i prethodni dvoboj na završnom turniru u Londonu.

Del Potro je 2009. godine osvojio US open, u karijeri ukupno ima 14 trofeja, a nedavno je bio najbolji u Roterdamu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: