Partizan - Zvezda, ko će do 2-1?

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde sastaju se u utorak (20h) u Pioniru, u trećem meču finalne serije plej-ofa Agroživ Superlige.

Izvor: AG

Ponedeljak, 11.06.2012.

18:48

Default images

Rezultat je posle dve utakmice izjednačen, a do titule će ekipa koja prva dođe do tri pobede.

U prvom meču slavio je Partizan sa 92:83, Zvezda je u drugom uzvratila pobedivši prvi put u sezoni večitog rivala sa 68:56, a sada će ponovo podršku svojih navijača imati crno-beli.

Trener Partizana Vladimir Jovanović izjavio je pred ovaj duel da njegovi igrači energijom i koncentracijom mogu da dođu do pobede.

Desetostruki uzastopni šampion će biti oslabljen neigranjem povređenog Dominika Džejmsa u drugoj utakmici, a veliku ulogu na poziciji plejmejkera mogao bi da dobije Danilo Anđušić koji je rekao da još ništa nije gotovo i da njegov tim i dalje ima prednost domaćeg terena.

Sa druge strane, trener Crvene zvezde Svetislav Pešić je pred treći meč rekao da će Partizan biti pod pritiskom moranja jer igra pred svojim navijačima.

Treća utakmica počinje u utorak u 20 časova, a poznato je da će četvrti meč koji je na programu u petak, biti odigran u hali u Železniku zbog zauzetosti hale Pionir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: