Milan Smiljanić ponovo u Partizanu?

Iako prelazni rok u Evropi uveliko traje on se tek zahuktava u Partizanu, čiji bi član uskoro ponovo mogao da postane Milan Smiljanić.

Izvor: JT

Subota, 03.07.2010.

10:27

Default images

Kako 'Sport' saznaje crno-beli su pre nekoliko dana kontaktirali Smiljanića, koji je pod ugovorom sa Espanjolom.

Smiljanić je prethodnih šest meseci proveo kao pozajmljen igrač u Sportingu iz Hihona.

Ukoliko dođe do realizacije tranfera, što je još uvek neizvesno, Smiljanić bi se u Partizan vratio na šestomesečnu ili jednogodišnju pozajmicu.

Nekadašnji kapiten mlade reprezentacije, 'A' reprezentativac i kapiten Partizana otišao je 2007. godine u Espanjol. U klubu iz Barselone imao je odličnu sezonu, u Primeri je odigrao 29 utakmica, igrao je za reprezentaciju Srbije na mečevima kvalifikacija za EP 2008. godine.

Sledeća sezona bila je nešto slabija, delom zbog povrede, delom zbog smene trenera u Espanjolu da bi u sezoni 2009/2010 Smiljanić više vremena proveo van ekipe zbog povrede, zatim i operacije.

Oporavio se, odigrao pet utkamica tokom proleća u dresu Sportinga iz Hihona, gde je proveo polusezonu kao pozajmljen igrač.

Milan Smiljanić je za Partizan odigrao 48 utakmica, sa mladom reprezentacijom 2007. godine bio vicešampion Evrope.

Ugovor sa Espanjolom važi mu do leta 2012. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: