CSKA neće da spusti cenu za Krasića

Fudbalski klub CSKA iz Moskove ne želi da spusti cenu transfera Miloša Krasića i to je razlog što pregovori sa Juventusom stoje u mestu.

Izvor: SO

Utorak, 29.06.2010.

23:18

Default images

Verovalo se da je dogovor CSKA i ’Stare dame’ na pomolu, ali Krasićev agent Vlado Borozan kaže da se transfer možda i ne dogodi.

„Ta priča traje već nedeljama i situacija se nije promenila, CSKA i Juventus su čvrsto stoje pri svojim stavovima“.

Spor je nastao oko toga što Juvenuts nije spreman da ponudi više od 15 miliona evra za Krasića, a Moskovljani traže tri miliona više.

Za krilnog fudbalera reprezentacije Srbije interesuje se i Mančester Siti, ali je najveću želju da ga angažuje ipak izrazio Juventus.

Prema navodima sajta sport.it, i Krasić želi u Juventus, ali bi zastoj u pregovorima mogao da otvori put ’građanima’ ka dovođenju Krasića, a zainteresovan je i Mančester Junajted.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: