Milito: „Jedinstven osećaj“

Junak pobede Intera protiv Bajerna u finalu Lige šampiona u madridu Dijego Milito izjavio je posle trijumfa da nikada nije bio srećniji.

Izvor: JT

Nedelja, 23.05.2010.

00:31

Default images

Milito je bio najzaslužniji za povratak pehara šampiona Evrope u vitrine milanskog kluba posle 45 godina, pošto je bio dvostruki strelac u pobedi od 2:0.

„Mislim da nikada nisam osetio ovoliku sreću. Naš predsednik Masimo Morati je prvi zaslužio ovaj trofej. Ovo je jedinstven osećaj“, rekao je Milito.

Imam 30 godina, dugo sam čekao ovakav trofej, ali ovo je fudbal, a on daje šansu za popravni. Želim da zahvalim treneru Murinju i predsedniku što su me doveli prošlog leta. Ove sezone smo osvojili tri trofeja, sledeće želimo još više“, dodao je Milito.

Prvi čovek Intera, koji je uložio mnogo novca da bi Inter doveo do mesta gde je sada i jednako je, kao igrači, bio srećan zbog osvajanja evropskog trona.

Osećam istu radost kao pre 45 godina. Nisam plakao, ali Žoze Murinjo jeste i to pokazuje koliko mu je stalo do kluba. Presrećan sam i vidim da je isti slučaj sa igračima. Ovo je predivan trenutak i nadam se da će ostati u srcima navijača na isti način kao pre mnogo godina. Tim je imao veliku odgovornost, ali su igrači odigrali fantastičnu utakmicu“, rekao je Morati.

Posle osvojene triple krune, Serije A, Kupa Italije i Lige šampiona, gotovo je izvesno da će Murinjo napustiti klub, što je i sam posle utakmice u Madridu nagovestio. Ipak, igrači se nadaju da će Portugalac ostati.

Nadam se da će Murinjo ostati. Imamo odličan tim, biće teško ponoviti ovaj rezultat, ali moraćemo da pokušamo. Ovo je ostvarenje sna, presrećan sam i želim svima da se zahvalim. Posle toliko godina Inter je osvojio Ligu šampiona, a ja nisam verovao da ću se naći ovde posle svega što se desilo u Laciju. Za samo nekoliko meseci sam osvojio sve moguće i presrećan sam zbog toga“, rekao je Goran Pandev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: