Vanija King u polufinalu Strazbura

Amerikanka Vanija King došla je do polufinala turnira u Strazburu pošto je pobedila Australijanku Anastasiju Rodionovu sa 6:4, 7:5.

Izvor: IK

Petak, 21.05.2010.

10:21

Default images

Kingova je iznenadila u prvom kolu drugu nositeljku Jelenu Vesninu, a u ovom duelu uspela je da čak šest puta napravi brejk. Ona će igrati protiv Kristine Barois iz Nemačke, koja je savladala sedmog nosioca Anastasiju Sevastovu iz Letonije sa 6:1, 7:5.

Amerikanka Vanija King došla je do polufinala turnira u Strazburu pošto je pobedila Australijanku Anastasiju Rodionovu sa 6:4, 7:5.

Baroisova je tako prekinula niz Sevastove od sedam uzastopnih trijumfa u koji je uključena i pobednička serija i titula u Eštorilu početkom meseca. Kingova je specijalista za dublove, a jedinu titulu u singlu osvojila je u Bangkoku 2006. godine. Ona na ovom turniru još uvek nije izgubila nijedan set.

Prvi nosilac Marija Šarapova je povela sa 3:2 sa brejkom prednosti protiv Julije Gerges u meču koji je prekinula kiša. Anabela Medina Gariges je dobila prvi set sa 6:2 protiv Sofije Arvidson. I taj duel je prekinut zbog padavina.

Ti dueli biće nastavljeni pre polufinala u petak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: