Ponedeljak, 05.04.2010.

10:50

Džejms oštro odgovorio Kolanđelu

Džejms oštro odgovorio prvom čoveku košarkaškog saveza SAD, nakon pretnji da će svako ko preskoči Mundobasket, ostati bez OI u Londonu.

Izvor: B92, Yahoo sports

Default images

Košarkaš Klivlenda LeBron Džejms izjavio je pred meč sa Seltiksima da "u Americi svi znaju" koliko je dao reprezentaciji, čime je prilično oštro odgovorio na upozorenja prvog čoveka nacionalnog tima Džerija Kolanđela da svako za koga se utvrdi da je namerno preskočio SP u Turskoj, neće igrati ni na OI u Londonu.

Džejms je izjavio da će zbog mnogo obaveza morati da preskoči ovo leto u nacionalnom timu. Pored novog ugovora, možda i promene kluba, LeBrona očekuje i snimanje filma:

"Mislim da svi u Americi znaju koliko se ovaj tim, uključujući i mene, posvetio reprezentaciji od 2003. godine", rekao je Džejms novinarima pred utakmicu NBA lige sa Bostonom.

Prvi čovek američke reprezentativne košarke Džeri Kolandjelo rekao je prošle nedelje da svako ko ne bude igrao na Svetskom prvenstvu u
Turskoj ovog leta rizikuje da ne ide na Olimpijske igre u London 2012. godine. On je naglasio da "neće biti popusta, bez obzira o kome se
radi".

"Neću da 'pljujem' Džerija, niti bilo šta slično, zato što je on dobar čovek i zato što ga poštujem. Ne cenim, medjutim, njegove komentare zbog posvećenosti koje smo pokazali prema SAD. Iz prve, niko nije oklevao. Ako ugrožavamo šanse da idemo u London, šta da radimo", rekao je Džejms.

Kolandjelo je 2005. godine napravio program rada reprezentacije i tada je tražio trogodišnju obavezu. Džejms je igrao tokom sva tri leta od 2006. do 2008. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: