Baloteli se izvinio Interu

Igrač milanskog Intera Mario Baloteli izvinio se klubu i menadžeru Žozeu Murinju za ponašanje zbog kojeg je ostao bez mesta u timu.

Izvor: JT

Četvrtak, 01.04.2010.

18:22

Default images

19-godišnji Baloteli je izazvao bes uprave i navijača Intera jer je snimljen u dresu gradskog rivala Milana. „Izvinjavam se zbog situacije koju sam stvorio nedavno. Prvi sam ja ispaštao zbog toga jer obožavam fudbal i želim da igram. Sada ću tiho sačekati svoj povratak i kada ću moći da budem koristan timu“, istakao je Baloteli.

Baloteli se nije našao u timu Intera protiv moskovskog CSKA u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, a Murinjo je od mladog reprezentativca Italije tražio izvinjenje, uz reči „Baloteli zna šta treba da uradi“.

Prema izveštajima medija pre zvaničnog objavljivanja izvinjenja Baloteli je razgovarao sa Murinjom i možda će se naći u timu Intera već u subotu kada milanski klub na „San Siru“ igra protiv Bolonje. Portugalac zbog kartona na toj utakmici neće moći da računa na nekolicinu igrača i zbog toga se veruje da će Baloteli istrčati na teren.

U dosadašnjem delu sezone Baloteli je postigao sedam golova na 21 utakmici u Seriji A.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: