Stjuart Pirs podržao Terija

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Engleske Stjuart Pirs podržao je Džona Terija, rekavši da bi kapiten Čelsija trebalo da zadrži i traku nacionalnog tima.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 03.02.2010.

18:44

Default images

Teri se našao na udaru britanske javnosti nakon što su tabloidi otkrili da je bio u vezi sa suprugom saigrača iz reprezentacije, Vejna Bridža. Trener Čelsija Karlo Ančeloti rekao je da neće oduzeti Teriju kapitensku traku, ali mediji navode da bi odbrambeni fudbaler mogao da izgubi kapitensku traku nacionalnog tima.

"Džon Teri je sjajan kapiten, na terenu i van njega. On je nesebičan i veliki je profesionalac, fantastično igra za svoju zemlju. Ne podržavam lov na veštice", rekao je Pirs.

Pirs je istakao da jedino selektor reprezentacije Fabio Kapelo može da oduzme Teriju kapitensku traku.

"Siguran sam da bi Fabio želeo samostalno da donese konačnu odluku. Mislim da niko neće raditi bez konsultacija sa njim. Najvažniji su Džon, njegova porodica i ljudi koji su umešani u ceo slučaj - to je samo njihova privatna stvar", rekao je Pirs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: