Igrač pokušao da udari trenera

Posle incidenta na pripremnoj utakmici sa ekipom Dečića kada je Ćetković pokušao da udari trenera Podgoričana Ivanović rekao je da na igrača više ne računa.

Izvor: B92, Lokalni mediji

Sreda, 27.01.2010.

11:42

Default images

Budućnost je u prvom kontrolnoj utakmici u 2010. godini remizala sa Dečićem (1:1), ali su svi aspekti dobrog sparing duela ostali u senci incidenta, pišu podgorički mediji. Trener Mihailo Ivanović je izveo iz igre napadača Đorđija Ćetkovića, koji je nezadovoljan takvom odlukom pokušao fizički da se obračuna sa njim.

Dok je Ivanović mirno posmatrao stvari sa klupe, Ćetkovića su pokušali da obuzdaju članovi stručnog štaba i rezervni fudbaleri. Po završetku meča, Ivanović je bio kratak i jasan.

"Incident? Ne, ovo nije incident, ovo je pitanje vaspitanja. Ćetković je završio kod mene, tu nema dileme," rekao je trener Podgoričana koji je na novinarsku konstataciju da ostaje bez jednog fudbalera, samo ponovio "Tačno tako, jedan manje."

Sportski direktor Budućnosti Vlado Bulatović osudio je scene koje su se dešavale na kampu FK Budućnost na Starom aerodromu, dok Đorđije Ćetković nije odgovarao na telefonske pozive.

"Dogodio se ozbiljan incident, vrlo neprijatan i iznenađujući. Ne bih da donosimo nikakve odluke pre nego što obavimo razgovor sa obe strane. To ćemo uraditi danas, nakon čega ćemo preduzeti odgovarajuće mere," izneo je Bulatović stav kluba.

Đorđije Ćetković je rođen 1979. godine, pre dolaska u Budućnost, u leto 2009. godine, igrao je za beogradske klubove Voždovac i Čukarički i nemačke Hanzu i Osnabrik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: