LŠ: Radnički u Španiji na pobedu

Odbojkaši Radničkog u sredu od 20 časova i 15 minuta igraju meč trećeg kola Lige šampiona u Španiji protiv Teruela.

Izvor: B92, Sport

Sreda, 16.12.2009.

10:42

Default images

Kragujevčani iz prva dva kola imaju samo jedan osvojen set, a duel u Španiji biće prilika da se dođe do prvog trijumfa. Igrači Radničkog su umereni optimisti, ali kvalitet protivnika nije mali. Teruel je u prvom kolu uspeo da iznenadi Belhatov, tim koji je pre sedam dana maksimalnim rezultatom pobedio Kragujevčane.

Možda smo u Poljskoj mogli nešto više da uradimo, da utisak bude bolji, ali smo taj meč već zaboravili i okrenuti smo Špancima. Idemo da pobedimo, jer je to jedini ispravan pristup. Međutim, da bi to uradili, moramo da igramo mnogo bolje nego u prethodnim utakmicama. Opet smo imali dug put i nadam se da se to ovoga puta neće odraziti na igrače. Teško je kada se dugo vremena provodi u prevoznom sredstvu i čekanju, kada se gubi ritam treninga, ali mislim da ćemo sve to prevazići i odigrati dobar meč. Ponavljam, nadam se prvoj pobedi u Ligi šampiona”, kaže trener Kragujevčana Slobodan Kovač.

Španski tim, za razliku od ostalih rivala u grupi ima samo dva stranca – Sančesa iz Venecuele i Da Silvu iz Brazila. U poslednjem kolu nacionalnog šampionata Teruel je poražen od Mursije sa 3:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: