Murinjo: "Uvredio, ali ne udario"

Trener Intera Žoze Murinjo priznao je da je uvredio, ali ne i fizički napao jednog novinara posle nedeljnog meča sa Atalantom (1:1).

Izvor: B92, Reuters

Utorak, 15.12.2009.

21:04

Default images

Italijanski sindikat sportskih novinara optužio je Portugalca da je posle utakmice nasrnuo na novinara lista Korijere delo Sport Andreu Ramacotija. „Istina je da sam uvredio jednog vašeg kolegu, ali nije istina da sam bio agresivan niti da je došlo do fizičkog kontakta“, rekao je Murinjo.

Portugalski stručnjak je priznao da ga je irititalo to što novinar već nekoliko meseci posle svake utakmice čeka pored klupskog autobusa i uzima izjave, iako, prema Murinjovim rečima, nema dozvolu za to.

„Nemam nameru da mu se javno izvinjavam jer situacija nije javna već privatna. Želim da razgovaram sa njim, oči u oči. Nadam se da ću, uz malu pomoć humora, izgladiti stvari. Ko zna, možda na kraju dobijem od njega i božićni poklon", našalio se Murinjo.

46-godišnji trener rekao je da nema problema između njega i predsednika Intera Moratija i dodao da bi više voleo da ga klub kazni nego znaničnici Serije A.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: