NFL: Fila bolja od Bersa

Fudbaleri Filadelfija Iglsa pobedili su Čikago Berse 24:20 u popularnom ‘Sandej najt fudbalu’ 11. vikenda NFL-a.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.11.2009.

15:09

Default images

Tim iz grada ‘bratske ljubavi’ odlučujući TD postigao je pet i po minuta pre kraja preko Lišona Mekoja (99 jrd). Donovan MekNeb bacio je 244 jarda, dva tačdauna i intersepšn, a Dišon Džekson uhvatio je TD i skupio 107 jardi. Kajl Orton bacio je za Berse 171 jardi i po tačdaun i presečenu loptu. Robi Guld pogodio je četiri fild gola za 'medvede' ali mu je jedan, pri vođstvu 20:17, blokirao Antonio Dikson.

Ovom pobedom Iglsi su nastavili trku sa Njujork Džajantsima, koji takođe imaju skor 6/4, i Dalas Kaubojsima, koji imaju pobedu više, za šampiona istočne divizije NFC-a. Vašington Redskinsi su porazom od Kaubojsa najverovatnije izgubili sve šanse da se bore za plasman u plejof iz ove divizije koja je svake sezone verovatno najinteresantnija u celoj ligi.

Čikago je zabeležio šesti poraz pa ima samo teoretske šanse da stigne Minesota Vajkingse koji iz deset mečeva imaju devet pobeda u severnoj konferenciji NFC-a.



Poslednji meč 11. vikenda igra se u noći ponedeljak na utorak kada se u ‘Mandej najt fudbalu’ sastaju Hjuston Teksansi i Tenesi Tajtensiu duelu dva tima južne divizije AFC konferencije. Teksansi imaju pet pobeda i četiri poraza, a Tenesi je posle startinh šest izgubljenih utakmica vezao tri pobede. Prvi u ovoj diviziji je Indijanapolis sa perfektnim učinkom od deset pobeda, a drugi je Džeksonvil sa šest pobeda i četiri poraza.

U mečevima koji su odigrani u nedelju, šampioni Pitsburg Stilersi neočekivano su izgubili od Kanzas Siti Čifsa, dok su San Dijego Čardžersi ubedljivom pobedom nad Denver Bronkosima preuzeli lidersku poziciju na zapadu AFC-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: