Ševčenko: "Šanse su podjednake"

Fudbaler Ukrajine Andrej Ševčenko ocenio je da u revanš meču baraža protiv Grčke obe ekipe imaju podjednake šanse za plasman na prvenstvo sveta.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 17.11.2009.

21:40

Default images

"Smatram da nismo favoriti i šanse su nam iste. Grci su iskusan sastav i rezultat iz prve utakmice nikako ne sme da nas zavara. Ipak, nema dileme da ćemo se svim silama boriti da dobijemo taj meč i plasiramo se na Mondijal", izjavio je slavni fudbaler.

Prva utakmica u prestonici Grčke završena je bez golova. Ševčenko je ocenio da je reprezentacija Ukrajine u Atini igrala veoma dobro u odbrani i očekuje da bi u revanšu na domaćem terenu u Donjecku mogla da ponovi takvu predstavu.

"Grčka je prvu utakmicu odigrala snažno i agresivno, ali u granicama fer-pleja. Verujem da će u istom stilu igrati i u revanšu, ali smo spremni za to", poručio je Ševčenko.

Ukrajinski selektor Aleksej Mihajličenko takođe je oprezan uoči revanš susreta baraža sa Grcima.

"Ništa još nije odlučeno. Možda smo u prednosti, ali u današnjem modernom fudbalu ne postoji neka značajna razlika izmedju domaćeg i gostujućeg terena. Mislim da obe reprezentacije imaju podjednake šanse za konačan uspeh", rekao je Mihajličenko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: