Šampion krenuo u ponedeljak

Košarkaši Partizana, osmostruki uzastopni prvaci države, u ponedeljak su počeli pripreme za novu sezonu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.08.2009.

12:36

Default images

U beogradskoj dvorani Pionir pomoćni trener 'crno-belih' Vlada Jovanović počeo je da radi sa grupom igrača koja nema ili nije donedavno imala reprezentativne obaveze. Pored prvog trenera Duška Vujoševića koji je sa reprezentacijom Crne Gore i Slavka Vraneša izostali su i Jan Veseli koji igra za Češku, nije bilo mladog reprezentativca Jaramaza, kao ni Australijanca Marića.

Od prošlogodišnjeg sastava u Partizanu su i dalje Vladimir Lučić, Bogdan Riznić, Strahinja Milošević, Darko Balaban, Aleksandar Rašić, Vukašin Aleksić, Nemanja Bešović, Petar Božić, Žarko Rakočević, Jan Veseli i Slavko Vraneš, a tokom leta angažovani su Aleksandar Mitrović, Aleksandar Marić, Stefan Sinovec i Dejan Milojević. Na prvom treningu pojavili su se i Miloš Trikić, Aleksandar Vlahović, Luka Basta i Sava Lešić.

Očekuje se da će se na prvim treninzima pojaviti i grupa mlađih igrača koji su proteklu sezonu proveli igrajući za mladi tim ili na kaljenju a da će tek u kasnijoj fazi priprema biti napravljena selekcija.

Partizan će do kraja prelaznog roka najverovatnije angažovati još dvojicu košarkaša, rekao je na okupljanju sportski direktor 'crno-belih' Dragan Todorić.

Ne zna se ko bi mogli da budu novi članovi kluba koji će i ove sezone braniti sva tri regionalna trofeja, prvenstvo države, Kup Radivoja Koraća i NLB ligu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: