Duel Srpkinja u polufinalu Sarajeva

U polufinalu ITF turnira u Sarajevu sastaće se dve srpske Fed kup reprezentativke, Ana Jovanović i Bojana Jovanovski.

Izvor: B92

Subota, 06.06.2009.

10:19

Default images

Jovanovićeva, koja je postavljena za drugu nositeljku, u četvrtfinalu savlada je Dankinju Hanu Skak Jensen sa 6:1, 6:4, dok je Jovanovska bila bolja od treće nositeljke, Italijanske Ane Floris rezultatom 6:4, 7:6. Turnir u Sarajevu igra se na šljaci za nagradni fond od 25.000 dolara. Ovo će biti prvi susret trećeg i četvrtog reketa Srbije, a bolja u duelu će obezbediti plasman u finale.

Ana Jovanović je izjavila kako se predstojeći susret sa koleginicom iz reprezentacije neće razlikovati od bilo kog drugog meča.

Prvi put se sastajemo. Biće to meč kao i svaki drugi, kao da igram protiv bilo koje druge igračice. Jednostavno ovaj meč nema neki specijalan značaj za mene, biću fokusirana na svoju igru, na to kako ću da odigram svaki poen i ne razmišljam ko je preko puta, dakle kao i u svakom drugom meču“, rekla je Jovanovićeva.

Jovanovićeva je bila zadovoljna pruženom igrom u četvrtfinalu kada je savladala Hanu Skak Jensen.

Zadovoljna sam kako sam odigrala četvrtfinale, mnogo bolje nego u prva dva kola kad sam se dosta mučila da pronađem pravi ritam. Iz meča u meč sam bolja i očekujem da tako bude i u polufinalu“, rekla je Ana Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: