Obradović: "Pamti se dupla kruna"

Levi bek Partizana Ivan Obradović izjavio je da 'crno-beli' moraju da pobede Banat u polufinalu Lav Kupa Srbije, da bi nastavili pobednički niz.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 05.05.2009.

12:17

Default images

Partizan bi pobedom bio korak bliže odbrani duple krune. "Ove sezone smo već tri puta pobedili Banat, ali nijednom lako. Znamo da će oni igrati zatvoreno, kao i sve ekipe koje dođu kod nas. Ipak, to nije opravdanje. Krenuli smo ka osvajanju trofeja, a na kraju će se pamtiti samo 'dupla kruna'. Čast svakome, ali pobeda nama", rekao je Obradović novinarima.

Reprezentativac Srbije rekao je da bi za protivnika u finalu voleo Crvenu zvezdu, jer bi pobeda nad najvećim rivalom bila najlepši način da se završi sezona.

"Voleo bih da dobijemo Zvezdu. Iako su u krizi, očekujem da pobede u Sevojnu i zelim još jedan derbi da zaokružimo sezonu na pravi način. Dobili bismo još jednu priliku da potvrdimo superiornost. Meni bi to verovatno bio poslednji derbi i zato želim da sezonu završimo trijumfom nad najvećim rivalom", rekao je Obradović.

Levi bek "crno-belih" prema izveštajima medija velika je želja engleskog Totenhema, nemačkog Verdera i ruskog CSKA.

Fudbaler sredine terena Partizana Adem Ljajić naveo je da je ekipa u odličnoj formi i da želi sezonu da završi sa maksimalnim učinkom.

"Nadam se pobedi, spremamo se maksimalno da završimo sezonu onako kako smo je i počeli. Za potpun utisak nedostaje nam trofej u Kupu i značilo bi nam da odbranimo i taj pehar. Cela ekipa je u odličnoj formi, a i moja se popravila, tako da orni docekujemo Banat", istakao je Ljajić.

Partizan je pre desetak dana odbranio titulu šampiona Srbije i ima 21 bod više od drugoplasirane Vojvodine, odnosno 22 više od trećeplasirane Crvene zvezde.

Utakmice polufinala Lav kupa igraju se u sredu, Crvena zvezda od 16 sati gostuje drugoligašu Sevojnu, dok Partizan od 18 sati dočekuje Banat.

Finalna utakmica igra se 20. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: