'Siti' sada juri i Etoa?

Premijerligaš Mančester Siti navodno se pridružio dugoj listi klubova koji žele da angažuju napadača Barselone Semjuela Etoa.

Izvor: B92, Goal

Nedelja, 05.04.2009.

15:01

Default images

Kamerunskom internacionalcu ugovor sa Barsom ističe 2010. godine, pa se veruje da bi fudbaler mogao da napusti ‘Kamp Nou’ već tokom ovog leta. Špekulacije da Katalonci žele da angažuju fudbalera Valensije Davida Vilju samo su povećale neizvesnost oko budućnosti kamerunskog reprezentativca u klubu za koji igra od 2004. godine.

Ukoliko Eto napusti ‘Kamp Nou’ neće mu biti teško da nađe novi klub, pošto se mnoge evropske ekipe već sada bore da ga dovedu u svoje redove. Poslednjih nedelja timovi Liverpula i milanskog Intera bili su povezivani sa njegovim transferom.

Međutim, sada se navodno u trku uključio i Mančester Siti koji je spreman da ponudi 22 miliona evra za dvadesetosmogodišnjeg fudbalera, kome je ponuđena i nedeljna plata od 120.000 evra.

Ekipa 'Sitija', koja prethodno nije uspela da dovede Brazilca Kaku iz Milana, uporno pokušava da angažuje neko zvučno ime, i pritom ne pita za cenu.

Sa druge strane Liverpul bi mogao da ima problema pri dovođenju kamerunca, pošto se veruje da klub sa ‘Enfilda’ ne bi mogao da ispuni finansijske zahteve fudbalera.

Eto je, međutim, nedavno negirao bilo kakvu priču o njegovom prelasku u Inter, istakavši da je srećan u Barseloni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: