Bronovicki tuži Zvezdu

Poljski internacionalac Gžegož Bronovicki obratio se FIFA i Sportskom sudu u Lozani zbog duga koji Crvena zvezda ima prema njemu.

Izvor: B92, novosti.sr

Sreda, 28.01.2009.

23:38

Default images

Bronovicki je jesenji deo sezone propustio zbog povrede, a otkad je došao u klub nije imao mnogo prilike da igra. Ipak Bronovicki želi da mu klub isplati 180 hiljada evra koje mu duguje. Problemi Crvene zvezde sa finansijama postaju sve ozbiljniji. Pored bivšeg poljskog reprezentativca isplatu duga čekaju Aleksandar Janković, menadžer Nikole Žigića Milan Ćalasan te bivši igrač Dragan Mladenović.

Aleksandar Janković je nedavno raskinuo ugovor sa samo jednom četvrtinom isplaćenog duga i zapretio je da će se žaliti FIFA ako mu dug ne bude isplaćen. Menadžer Ćalasan još nije “naplatio” Žigića, dok Dragan Mladenović ima sudsku presudu, ali ne i novac. Iz inostranstva se za novac stalno raspituju Molina, Lukaš, Suzuki i Salas. Kada se sve to ima u vidu nerealno je očekivati da minus najtrofejnijeg srpskog kluba od 16,2 miliona evra u skorije vreme počne da se smanjuje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: