Jankovićeva godinu počela pobedom

Najbolja teniserka sveta Jelena Janković ostvarila je pobedu u prvom meču u 2009. godini.

Izvor: B92

Sreda, 07.01.2009.

16:04

Default images

Na početku egzibicionog turnira Džej-Bi Klasik u Hong Kongu, Jankovićeva je u paru sa talentovanom Portugalkom Mišel de Brito, savladala Amerikanke Venus Vilijams i Koko Vandevej, sa 2:0, po setovima 6:4, 7:5.

Jankovićeva nastupa na turniru u okviru tima Evropa, u kojem se, pored srpske teniserke i Portugalke Mišel de Brito, nalazi i Mađarica Agneš Savai. Venus Vilijams i Koko Vandevej predstavljaju tim Amerika, za koji će igrati i Argentinka Žizel Dulko.

Evropa – Amerika je prvi polufinalni par, za drugo mesto u finalu igraće Rusija i Azija Pacifik, a dalje ide tim koji ostvari dve pobede. Preostali mečevi igraće se u singlu, a sledeća protivnica Jelene Janković biće Venus Vilijams. Taj meč na programu je u četvrtak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: