Lev na klupi Nemačke do 2010.

Izvor: MR

Petak, 26.10.2007.

11:34

Default images

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joakim Lev produžio je ugovor sa FS Nemačke do 2010. godine. "Veoma sam zadovoljan što ću biti u mogućnosti da nastavim da radim sa timom", izjavio je Lev za oficijelni sajt Fudbalskog saveza Nemačke.

On je na mestu selektora nasledio slavnog fudbalera Jirgena Klinsmana, sa kojim su "panceri" osvojili treće mesto na Svetskom prvenstvu 2006. godine u Nemačkoj.

Levova popularnost dosta je porasla medju navijačima i sportskoj javnosti, pošto je pod njegovim vodjstvom Nemačka prvi tim koji se kvalifikovao za Evropsko prvenstvo 2008. godine u Austriji i Švajcarskoj.

Nekadašnji trener Štutgarta, Fenerbahčea i Austrije iz Beča će predvoditi Nemačku do Svetskog prvenstva 2010. godine u Južnoafričkoj republici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: