Jovetićev šou protiv ČSK-a

Izvor: VN MŠ

Sreda, 20.09.2006.

20:29

Default images

Fudbaleri Partizana plasirali su se u osminu finala Lav kupa Srbije pobedom nad ekipom ČSK-a rezultatom 3:0. Poslednjem meču pred derbi prisustvovalo je oko 300 ljudi, od kojih oko 50 navijača ekipe iz Čelareva.

Jedini gol u prvom poluvremenu postigao je Lomić u 41. minutu, kada je mrežu drugoligaša pogodio iz slobodnog udarca sa 20 metara.

Neposredno pre toga Miodrag Ješić odlučio se na neobičan potez – pre kraja prvog poluvremena iz igre je izveo Bugarina Nikolova, umesto koga je ušao Radosavljević. Ješić je tako poslušao okupljene navijače, koji su zapanjujuće nespremnom bugarskom fudbaleru konstantno zviždali zbog izuzetno slabe igre.

Na poluvremenu trener crno-belih pravi novu izmenu – umesto Stojkova ulazi 17-godišnji Jovetić, koji veoma brzo ostvaruje uticaj. Igrao se 49. minut kada je tinejdžer posle prave majstorije poslao loptu u prostor Markovskom, a nekadašnji igrač Zemuna rutinski sa deset metara pogađa za 2:0.

Posle nekoliko prilika Partizana u igru je ušao još jedan junior – Radovanović – ali je Jovetić definitivno obezbedio status igrača utakmice. U 86. minutu on je odigrao dupli pâs sa Radosavljevićem, a zatim spektakularno lobovao golmana ČSK-a sa ivice šesnaesterca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: