Nedelja, 08.11.2009.

16:44

Rosi: „Ili Lorenco ili ja“

Italijan Valentino Rosi upozorio je ekipu Jamahe da za sezonu 2011. godine mora da izabere da li u timu želi njega ili Horhea Lorenca.

Izvor: B92, BBC

Default images

Rosi, koji je ove sezone osvojio sedmu titulu u kraljevskoj klasi, a devetu ukupno, takođe je otkrio da će razmisliti o prelasku u Dukati, jer, kako kaže, u Jamahi nema dovoljno mesta i za njega i Lorenca. Španac je nedavno potpisao jednogodišnji produžetak ugovora, a ove godine je bio najveći rival ’Doktoru’.

Jamaha mora da se odluči između Horhea i mene za 2011. godinu. Nisam 100 odsto siguran da ću ostati u Jamahi. Sve zavisi od toga šta će se desiti naredne godine. Zavisi od mojih izdanja, borbi sa Lorencom, ali i odluke koju će Jamaha doneti“, istakao je Rosi.

Mogao bih da promenim tim, da vozim za Dukati i da pokušam da osvojim titulu na italijanskom motoru. To bi bila odlična motivacija. Ali, moja želja je da ostanem u Jamahi jer je naš odnos u ovom trenutku specijalan. Kada bih promenio motor osećao bih se kao da nekoga varam. Za Jamahu je važno da karijeru zavšim sa njima, a to je i moja želja“, dodao je ’Doktor’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: