Nova vest
Vaterpolo

Petak, 22.01.2016.

19:51

Šćepanović: Srbija je sila, ali ne predajemo se

Golman Crne Gore Miloš Šćepanović rekao je da Srbija nije nepobediva i da se njegov tim neće unapred predati u borbi za titulu prvaka Evrope.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Šćepanović: Srbija je sila, ali ne predajemo se
Starsport

"To što se potencira da je Srbija vrhunska reprezentacija, koja je napravila razliku u odnosu na ostalo, potpuno je tačno. Zbog toga se i nameće da bi trebalo da budemo opušteni u finalu, jer igramo protiv favorita. Međutim, mislim suprotno i da moramo da budemo maksimalno motivisani", rekao je Šćepanović, a prenose podgoričke Vijesti.

Sjajni golman dodao je da su srpski vaterpolisti svesni da Crna Gora može da ih ugrozi i stane na putu ka trećem uzastopnom zlatu na kontinentalnom prvenstvu.

"Srbija ima velike igrače, velike sportiste i zaista su sila. Uvek imam želju da igram sa najboljim i to je ono što me pokreće. I Srbija ima mane, niko nije nepobediv. Na nama je da se odmorimo i spremimo, odigramo najbolje što možemo i da nakon meča možemo da kažemo uradili smo sve što je do nas. Siguran sam da sa Srbijom možemo da igramo", zaključio je Šćepanović.

Finale Evropskog prvenstva između Srbije i Crne Gore igra se u subotu od 17.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve