Nova vest
Vaterpolo

Nedelja, 01.12.2013.

12:15

Prlainović: Odigrali smo srčano

Vaterpolista Crvene zvezde Andrija Prlainović izjavio je nakon osvajanja Superkupa da je iza njegovog tima sjajna sezona.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Crveno-beli su osvojili Superkup Evrope, pobedom nad Radničkim u Bečeju i tako zaokružili sjajnu godinu.

"Mislim da smo zaista odigrali srčano, izagrali smo jedan za drugog, borili se od prvog do poslednjeg trenutka. Mogu samo da se zahvalim saigračima što su mi pomogli da još jednom podignem pehar."

"Iza nas je sjajna sezona, sjajna kalendarska godina, osvojili smo četiri trofeja, malo je klubova u istoriji ovog sporta koji su uspeli da urade tako nešto. Još neko vreme ćemo uživati u ovom trenutku, u decembru nemamo jakih utakmica i dalje ne razmišljamo ni o čemu", rekao je Prlainović.

Golman Zvezde Denis Šefik čestitao je protivniku i svojim igračima na sjajnoj vaterpolo predstavi i istakao da je treća četvrtina bila ključna.

"Želim da se zahvalim Bečeju i svima na divnoj organizaciji. Čestitao bih igračima i stručnom štabu Radničkog, kao i svojim igračima na izuzetnoj utakmici i pobedi. Početak je bio izuzetno loš za nas, kada smo se osvestili nametnuli smo svoj ritam. Iako je treća četvrtina završena rezultatom 1:1, mislim da smo ritmom tu slomili Radnički, a u četvrtoj mislim da smo malo i stali i čuvali rezultat što ne bi trebalo da se radi. U svakom slučaju ovo je izuzetan rezultat, a viđena je izuzetna predstava", rekao je Šefik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve