Nova vest
Vaterpolo

Četvrtak, 19.11.2009.

22:49

Partizan pobedio Ferencvaroš - 10:3

Vaterpolisti Partizana savladali su ekipu budimpeštanskog Ferencvaroša sa 10:3 (3:0, 2:2, 2:1, 3:0), u utakmici drugog kola regionalne Evrointer lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Najefikasniji na meču bio je Duško Pijetlović sa četiri pogotka, dok je Ćuk postigao dva gola Narednu utakmicu Partizan igra 24. novembra, takođe u Beogradu, protiv slovačkog tima Košice.

Partizan je u svojoj drugoj utakmici u Evrointer ligi deklasirao jednog od najboljih mađarskih klubova. Sjajna odbrana bila je nerešiv problem za Mađare, koji su samo početkom druge četvrtine sa dva gola ugrozili vođstvo domaćina.

To je bilo sve što su gosti uspeli da urade na ovom meču. Partizan se razigrao u nastavku i predvođen izvanrednim Pijetlovićem i golmanom Slobodanom Sorom drugo poluvreme dobio sa 5:1.

Partizan: Soro, Mirković, Radjen 1, Korolija, Aleksić 1, Pijetlović 4, Gocić, Avramović, Ćuk 2, Vujasinović, Gak 1, B.Mitrović, Marković
Ferencvaroš: Deker, Dunka, Mate, Matijaš 1, Bus, Balbaj, Balatonji, M.Tot, B.Tot, Đorđesku 1, Štajnmec, Ciganj, Veselovski
Igrač više: Partizan 4 (2), Ferencvaroš 6 (1).
Peterci: Ferencvaroš 1 (1).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu