Lazić: Previše nervoze na startu

Košarkaš Crvene zvezda Branko Lazić ocenio je da je loš početak utakmice njegove ekipe uzrok poraza od Partizana u drugom meču plej-ofa ABA lige.

Izvor:

Četvrtak, 16.04.2015.

09:37

Default images
StarSport

"Dosta nervozno smo ušli u meč, što su oni iskoristili i odmah napravili razliku, koju smo mi morali da jurimo. Uspeli smo da je sustignemo u poslednjoj deonici, ali nismo imali koncentracije da prelomimo i dobijemo na kraju", rekao je Lazić.

Zvezda je večeras u Hali Pionir kao domaćin izgubila 70:68, čime je Partizan izjednačio na 1:1 u polufinalnoj seriji Jadranske lige.

"Ne možemo da se vadimo na umor, ove utakmice ne dozvoljavaju bilo kakvu vrstu alibija. Mi smo večeras loše odigrali i oni su zasluženo pobedili", kazao je Lazić.

Partizan će u predstojeća dva meča biti formalni domaćin utakmica, a Lazić je ocenio da to crno-belima može da predstavlja olakšavajuću okolnost.

"Sigurno će im biti lakše, ali ovo je plej-of serija i igra se na tri pobede. Igrali smo i mi pred domaćom publikom... Mi dobili prvu, a oni drugu, sve je još otvoreno", rekao je Lazić.

Centar zvezde Boban Marjanović rekao je da veruje da će ekipa uspeti da napravi brejk u predstojećoj utakmici.

Treća utakmica polufinalne serije igraće se u subotu od 21.00, a domaćin će biti Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

11 h

Podeli: